ZUMBA

Kom og prøv - Ha det gøy mens du trener!

Velkommen til verdens morsomste trening - enten du velger dansetrening i høyt tempo, HIIT eller en noe lavere intensitet - ZUMBA burde vært på "blå resept!!!


😀 Zumba; det latin-inspirerte, lett-å-lære, kaloriforbrennende, dansefitnesstreningspartyet......
😀Danselåven har zumbatimer i hovedsak på Danselåven i Maura - se timeplanene for tidspunkter. Vi er også "beveglige" om noen skulle ønske noen av våre programmer et annet sted.
😀Alle Danselåvens instruktører er
sertifiserte.
😀Litt i tvil: Kom og prøv - GRATIS prøvetime.


Litt om de forskjellige partiene:
Zumba fitness: God fremdrift med alt fra enkle til litt mer utfordrende kombinasjoner. Stor fokus på riktig trening og mye fettforbrenning mens vi danser til fengende rytmer og har det gøy!                    

STRONG by ZUMBA: High Intensity Interval Training Zumbastyle (HIITZ) - mindre dans, mer direkte styrke- og kondisjonstrening, men fortsatt etter fengende rytmer og mottoet svett er gøy!!
Zumba Gold:
Enkle kombinasjoner og mye basic, men fart, futt og stor fettforbrenning! Passer for deg som er godt voksen eller for deg som synes det er greit å få trinnene inn på en roligere måte (veldig grei måte å starte på).

MAXI ZUMBA: Her kombineres Zumba Gold med strekk og tøy. Siden dette er trening for de som veier minst 20 kg for mye, og som ønsker en livsstilsendring, blir det også individuell veiledning i forhold til dette for de som ønsker.
Zumba kids jr. og Zumba kids:
Zumba for barn - deles i junior ca. 4 - 6 år og kids ca. 7 - 11 år. Myyyye kul dans, fart og futt (også her med vekt på riktig og god trening).
Masterclass:
Her danses det uten stopp til fengende musikk - vil du være med så heng på!
Zumba: Der hvor dette står på timeplanen betyr det at det starter som en Zumba Gold klasse og beveger seg over mot Zumba Fitness i den farten som passer for hver klasse.

Mulighet for masterclass alle steder fra tid til annen. Dette blir da opplyst uken før (på kursene/på nettsiden)

Vi vil også starte flere steder og til andre tider - følg med, følg med........😀

Kommentarer

27.08.2022 16:13

Marianne Skotmyr

Hei! Interessert i en prøvetime på Zumba. Danset Zumba i mange år.

27.08.2022 17:05

Bente

Hei Marianne😀
Du er velkommen til prøvetime på Danselåven mandag 12. september kl 19.15🌼